gramble Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Witam ! mam celerona 325d @ 3.42 (180x19) VCore 1.4 , plytka to gigabyte ga-8ipe1000g. pasta OCZ Ultra 5+ i na to pentagram freezone QC-80 AlCu , wentyl z tylu budy arctic pro fan tc. w stresie czyli po katowaniu primem 95 temp max to 64C. Czy to nie troche za duzo / wszystko dziala full stabilnie tylko nie wiem czy to zdrowo dla takiego procka , fakt ze w sumie malo kiedy jest on tak strasznie obciazony... a tak w ogole to dopiero 2 dni temu nalozylem ta paste wiec mam nadzieje ze jeszcze pare stopni spadnie na dniach. czy raczej nie mam co liczyc na to ? jakie Wy macie temperatury na tych nowych celeronach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramble Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 nikt sie nie wypowie ? nikt nie ma celerona ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 grzeja się nowe intele solidnie ;-) na tym chlodzeniu to raczej odpowiednia temperatora - 80 alcu nie jest krolem wydajnosci ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 poszukaj tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82145 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 nikt sie nie wypowie ? nikt nie ma celerona ? :( ...może i niektórzy mają ale wstyd się przyznać... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...