turek1 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 hey, mam problem z kartą his radek 9550. Mój komputer widzi ją nieprawidłowo - pokazuje :?: kartę PCI a nie AGP (?). Mam płytę główną ECS K7VTA3 z KT 333. Kartę graficzną testuję już drugą, więc pewnie jest dobra. Na ekranie startowym komputera nie pojawia się informacja o kracie graficznej tak jak w np. o GF 5200. Help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zainstaluj stery do płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek1 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Niestety mam sterowniki - VIA 4in1 ver 4,51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Na ekranie startowym komputera nie pojawia się informacja o kracie graficznej tak jak w np. o GF 5200. To akurat jest normalne u radków. Gdzie pokazuje to PCI? Może aktualizuj bios, masz nie najnowszą płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek1 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Dzięki za zainteresowanie, informacja że to PCI pojawia się w systemie (panel sterowania win 98 SE), co do BIOS-u przeglądałem specyfikacje uaktualnień i nie ma tam mowy o zmianach w tym lub lub nawet pokrewnym kierunku, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 sprawdz w dxdiag sprawdz przyspiesanie teksturowania agp czy masz wlaczone czy szare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek1 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 mam włączony, małe uściślenie - widzi tylko nieokreśloną kartę PCI - nawet nie radeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 W takim razie zadam dziwne pytanie: opisz dokładnie jak wymieniałeś kartę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...