Miros18 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Witam wszystkich,mam taki problem , dzisiaj aktualizowalem bios, sciaglem nowy bios do mojej plyty (ECS K7VTA3) wgralem go, pisalo SUKCES update,zresetowalem i od tej pory komputer mi dziala,jak go zalaczam, to slysze jak sprawdzam dyski ,ale na monitorze jest ciemno, i wiecej nic nie robi ((, jesli moze mi ktos pomoc, bede bardzo wdzieczny.Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 1. Przywróć standardowe ustawienia zworka na płycie. 2. Spróbuj wgrać prawidłowego biosa "na ślepo". 3. W ostateczności wymień kość biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miros18 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 wymienialem kosc biosu dzisiaj, komputer zachowuje sie tak samo,czytalem o zrobieniu dyskietki z biosem, ktory sie sam wgrywa, niestety nie znam sie na tym, jesli moglby ktos mi to wykonac, byl bym bardzo wdzieczny (moj adres e-mail. miros18@wp.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Tu masz link co i jak zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...