WaWrzOL Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Czy ktos jest w posiadaniu softwerowego akceleratora myszki? Kiedys mialem taki program ale nie stety nie moge go odnalezsc. Jedyne co wpadlo mi w lapy to: http://www.mozzarella.jp/software/vyamad/ . Jestemw trakcie tlumaczenia :wink: W systemie mam ustawione szybkosc na maksa i probkowanie na 200. Posiadam kulkowego logitecha dodawanego do zestawow kiedys tam... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 chodzi ci o ps2 rate lub ps2 refresh ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Tak, ale zrobilem to z poziomu sterownika. A mi chodzi o zewnetrzna aplikacje zwekszajaca szybkosc poruszania sie kursura, a probkowanie tylko zwieksza dokladnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 to zwiększającą szybkosc czy akceleracje? :lol: bo to 2 różne rzeczy... w windzie masz ustawienie szybkosci myszki.. jak i akceleracji.. czyli.. im szybciej jedziesz tym jeszcze szybciej rusza sie kursor.. tylko poco? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Chodzi mi o szybkosc myszki. Kiedys jak juz wspomnialem mialem ow program co zwiekszal szybkosc kursora. Tytul mial skojarzyc sie z nazwa programu. A po co? Chociazby by gry.. :) Znalazlem taki cus: http://www.logitech.com/pub/techsupport/mo...e/mw9791enu.exe Lecz jeszcze to nie to czego szukam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 to zwiększającą szybkosc czy akceleracje? :lol: bo to 2 różne rzeczy... w windzie masz ustawienie szybkosci myszki.. jak i akceleracji.. czyli.. im szybciej jedziesz tym jeszcze szybciej rusza sie kursor.. tylko poco? :D Zapuść 1600x1200 na standardowej myszce, zobaczysz dlaczego. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 W większości gier jes takie coś jak tzw. konsola i polecenie: sensitivity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Najlepsze do poprawy myszki(na USB) jest modyfikacja sterownika usbport.sys Odswieżanie portu zmienia z 125 na 250 lub 500Mhz Wtedy mysza sie ślizga, nie ma przeskoków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 to zwiększającą szybkosc czy akceleracje? :lol: bo to 2 różne rzeczy... w windzie masz ustawienie szybkosci myszki.. jak i akceleracji.. czyli.. im szybciej jedziesz tym jeszcze szybciej rusza sie kursor.. tylko poco? :D Zapuść 1600x1200 na standardowej myszce, zobaczysz dlaczego. :lol: mam 1280... i suwak szybkosci na 3/4.. więc mysle ze do 1800 powinno starczyc :lol: a4tech minimouse rox... :D zwiększając szybkosc..czy jak kto woli przełozenie ruchu myszki na ekranowy zmniejsacie precyzje.. i potem traf w pixel na ekranie... :lol: a nieraz trzeba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Najlepsze do poprawy myszki(na USB) jest modyfikacja sterownika usbport.sys Odswieżanie portu zmienia z 125 na 250 lub 500Mhz Wtedy mysza sie ślizga, nie ma przeskoków Jedno pytanie. JAK ?? Mam ten plik ale gdy otwieram go w notatniku to wychodzą dziwne krzaczki. Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 :) ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 poszukaj takiego pliku u siebie w katalogu z windowsem i go podmniec. Na wszelki przypadek najpierw zrob kopie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Napisałem że mam ten plik ale co dalej? jak co zmienić - jak otworzyć - w notatniku są dziwne krzaczki. Gdzie zmienić 125 na 500 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Pisalem juz o tym na tweaku (ale czy to cos daje to male prawdopodobienstwo ) . http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=912...ighlight=myszki I nie wiem czy wszystkie linki dzialaja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Chodzi mi tylko o to że: nie wiem co u mnie jest ale podczas przegladania www w IE kursor myszki dziwnie sie zacina ale po wyjściu do pulpitu chodzi tak jak powinna. Odbiornik mam bardzo blisko, blat gładki i jednokolorowy a baterie pełne. (mam myszkę Logitech Cordless Click! Plus Optical Mouse) Dodam że pracuje w rozdzielczosci 1152x864 przy 75hz Myślałem że akceleracja myszki pomoże ale nie będę próbował bo i tak pewnie rezultatów to nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Wlasnie warto zebys sprawdzil , bedzie wiadomo czy to cos daje :) (chociaz rowniez watpie ). Tam juz masz wszystko gotowe, wiec tylko tryb awaryjny i jeden plik i gotowe . POzdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 No i podminiłem jak tam było napisane oczywiście wyciąłem z nazwy 500. I w programie mouserate nadal mam max 130 mhz. Oczywiście kursor nadal trochę się zacina na niektórych stronach www w tym także na tweak. Może to wina samego Ie i moze sprawdzić to na Operze? Co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Zle podmieniles http://forum.misioo.com/index.php?act=ST&f...14&t=2430&st=10 Masz tu gotowe pliki, jak ci pokaze mouserate 250 albo 500 mhz to znaczy ze dziala . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Tak zrobiłem - sciagnałem plik 500 i usunałem w nazwie 500 zeby zostało usbport.sys i wrzuciłem do tych 2 katalogów ... i nic ... Edit No i nie chce to działać ... co radzicie? co teraz zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...