MaxximuS Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Witam Mam problem wczoraj zawiesił mi sie komputer po chwili właczyła sie sygnła dzwiękowy w BIOSie ( taki jak straz pożarna :) ) wyłączyłęm komputer , po chwili jak go właczyłęm to nie odpalał sie monitor na wyswietlaczy na płycie pokazywały sie po kazdym włączeniu i wył. inne wartosci razy było to C1 raz C0 innym razem nr błędu był 25 wieczorem odpusciłem dzis z rana jak właczyłem na monitorze na czarnym tle napis prepare to resume form DISK please wait screen... i tak zostawiłem właczony komputer na godzine ale nic sie nie działo ... w tym czasie na wyswitlaczu był 75h . przycis reset jak nacisne nic sie nie dzieje a na wyswietlaczu pojawia sie FF Nie mam zielonego pojecia co to moze byc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 JEsli miales podkrecony z 1.466 na 2.3 to mozna sie spodziewa wszystkiego :) Screen jest zajebisty. Ja zaczolbym ciac sobie zyly... Jesli masz mozliwosc, posprawdzaj wszystkie podzespoly...ale wydaje mi sie ze to plyta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 ne ne to stary podpis z innego kompa.. Nawet mnie nie strasz ... uruchamiałem kompa bez podpiętych dysków i CDRW i dalej doopa... :( pamięco chodża bez problemu w innym kompie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Sprawdz dokladnie wszytke komponenty,jesli masz mozliwosc, a widze ze masz.... No i na koniec plyta.... Cosik z nia nie tak Ja cie wcale nie strasze, ja poprostu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Sprawdz dokladnie wszytke komponenty,jesli masz mozliwosc, a widze ze masz.... No i na koniec plyta.... Cosik z nia nie tak Ja cie wcale nie strasze, ja poprostu.... komponenty sprawdziłęm w innym kompie... chodza bez problemu (pamiec HDD ,CDRW, karta graf ) A moze to zasilacz ? chodz nie sadze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 a zrobiles sobie clear cmosa ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 a zrobiles sobie clear cmosa ???yhy zrobiłem i gucio ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 wiec dziala ?? 1 co sie robi jak komp nie wstaje to clear cmos , albo uruchomienie kompa z wcisnietym insertem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 nie nie działa niestety :( oddanie płyty na gwarancji nie wchodzi w gre .. gdyz nie mam czasu na to aby trzymali mi płyte 14 dni btw oriętuje sie ktos jak w komputroniku działa serwis ? czy dobrze i szybko czy wolno i z problemami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...