Skocz do zawartości
MaxximuS

Problem z epoxem 8rda+

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem wczoraj zawiesił mi sie komputer po chwili właczyła sie sygnła dzwiękowy w BIOSie ( taki jak straz pożarna :) ) wyłączyłęm komputer , po chwili jak go właczyłęm to nie odpalał sie monitor na wyswietlaczy na płycie pokazywały sie po kazdym włączeniu i wył. inne wartosci razy było to C1 raz C0 innym razem nr błędu był 25 wieczorem odpusciłem dzis z rana jak właczyłem na monitorze na czarnym tle napis prepare to resume form DISK please wait screen... i tak zostawiłem właczony komputer na godzine ale nic sie nie działo ... w tym czasie na wyswitlaczu był 75h . przycis reset jak nacisne nic sie nie dzieje a na wyswietlaczu pojawia sie FF

Nie mam zielonego pojecia co to moze byc :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdz dokladnie wszytke komponenty,jesli masz mozliwosc, a widze ze masz.... No i na koniec plyta....

Cosik z nia nie tak

Ja cie wcale nie strasze, ja poprostu....

komponenty sprawdziłęm w innym kompie... chodza bez problemu (pamiec HDD ,CDRW, karta graf )

A moze to zasilacz ? chodz nie sadze ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie działa niestety :(

oddanie płyty na gwarancji nie wchodzi w gre .. gdyz nie mam czasu na to aby trzymali mi płyte 14 dni

btw oriętuje sie ktos jak w komputroniku działa serwis ? czy dobrze i szybko czy wolno i z problemami ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...