tomlis Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Witam jestem nowy na tym forum i mam pytanie bo nie uważam to za problem.A więc mam radeon 9100 win xp i po zainstalowaniu nowych ster omegi monitor przed logowaniem sie do systemu wyłącza sie a następnie załącz i wszystko jest ok. Natomiast na 98 takiego problemu nie ma. Nigdy takie cos mi sie nie zdarzało a wczesniej miałem geforca.I moje pytanie jest takie czy jest to normalne przy tych sterownikach na xp czy trzeba cos wyłączyć w opcjach karty graficznej.Wielkie dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 U mnie to samo. POgodzilem sie z tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlis Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Problem u mnie znikł jak zainstalowałem directx 9.0c wiec moze u ciebie tez to pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ja mam DX9.0c te same stery i też mi się monitor wyłancza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...