Barty Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 widzieliscie to juz? http://www.xtremesystems.org/forums/showth...55&page=1&pp=25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Jak sam autor pisze nie jest to "rock stable" ale i tak wielki ukłon dla niego!!!6Ghz pękło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Czekamy na siodemke ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 ale macie speeda :lol: sorry nie moglem sie oprzec :D btw obadajcie strone macciego i The Stilta chlopakom niezle idzie OC :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 potezne foty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwe300 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Lepiej żeby Berkrut tego nie widział niedługo pewnie bedzie miał wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Berkut niestety w OC to ostatnio dlugi czsa nic ciekawego nie pokazal :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Nie bedzie mial wiecej z 2 powodow, nie uzywa ln2 a do konca kaskady jeszcze daleko a po 2 watpie zeby mial na tyle kasy co oni, zeby isc do sklepu kupic 10 procesorow najlepszy sprzecik, zalac azotem i testowac ktory lepiej poleci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 To mi przypomina poloneza z silnikiem rovera, sprężarką i nosem, który stoi na cegłach, bo jak zaczyna ruszać na własnych kołach to pękają mu opony i łamie się podwozie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 kurde ale taktowanie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADEON9500 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 NICE NICE, szkoda ze Athlonow tak krecic niemozna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 nie ma jak wykopac trupa i sie nim popodniecac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 niektórzy lubią nekro :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 no daje rade ! 6Ghz ja tez tak chcem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 no daje rade ! 6Ghz ja tez tak chcem :D 1208237[/snapback] Też bym chciał. Ale z mojego procka tak się nie uda. Ciekawe jak mu się udało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migdał Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 kto by tak nie chciał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 kurcze GHz coraz wyzsze, cos mi tam swita ze intel mowil kiedy zaprezentuje Pentium 10GHz ale wypadlo mi z glowy czy to bedzie do 2008 czy do 2010. Naprawde teraz procki i grafy ida tak w przod jak z procy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 kiedy kupowalem mojego PIII 500Mhz , za pół roku było juz 733, za kolejne 933Mhz to byl dopiero skok,tera juz tak szybko nie idzie :( ,a szkoda bo inaczej to by bylo juz 5Ghz w standardzie a nie w O/c Pzd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veven Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 No to jest dopiero moc jak na komputer stacjonarny!! mi trochę brakuje do połowy z tego hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Nowy rekord - 7.22 GHz!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53037 Przez wiele godzin stabilny w BIOS'ie, ale nie ma szans na odpalenie systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: nie no maskara, jakby to było stabilne...to nie wiem czy w SuperPI by ktoś go przebił, póki co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celestin Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 :lol: :lol: WoW a jak by odpalił sys. to by dopiero smigał B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) Archeolog się znalazł zobacz 7,2GHz http://www.xtremesystems.org/forums/showth...?t=53037&page=1 Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Co to znowu zabawa w archeologów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Co to znowu zabawa w archeologów ? 1586098[/snapback] raport sie wciska panowie:P RAPORT :P! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 niedawno złamano 7GHz oczywiscie na LN2 :) link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straw Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Co to jest 6 GHz ? U skośno okich pęklo 7GHz a oto link do strony: http://blue.ap.teacup.com/applet/memesama3939/20050809/archive Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 te 6Ghz to było prawie rok temu, 1Ghz na rok to coś mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 eeee, nic nowego pfx4 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a ja mam problemy ze stabilnym 3,7:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...