FEAR Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Strasznie się podkręciłem na pewnien utwór, a nie mam pojęcia, kto go wykonuje. Można go znaleźć w trailerze do Opętania z Kevinem Baconem i na końcu (jak już wjeżdżają napisy) w Adwokacie Diabła. Gdyby ktoś wiedział co to jest to proszę o odpowiedź. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Strasznie sie˛ podkre˛ci?em na pewnien utwór, a nie mam poje˛cia, kto go wykonuje. Moz˙na go znalez´c´ w trailerze do Ope˛tania z Kevinem Baconem i na kon´cu (jak juz˙ wjez˙dz˙aja˛ napisy) w Adwokacie Diab?a. Gdyby ktos´ wiedzia? co to jest to prosze˛ o odpowiedz´. THXwyslij mi linka lub Mp3 moze znam :) bo czesto moja muza leci w filmach :) nin242@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 The Rolling Stones " Paint it Black" klasyka Panowie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ale czy to na pewno Stonsi wykonują ten utwór, czy to jest przeróbka ich utworu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ale czy to na pewno Stonsi wykonują ten utwór, czy to jest przeróbka ich utworu? Tego to nie wiem czy to przeróbka czy nie. No końcu Adwokata Diabła (Rewelacyjny Film!) była wersja oryginalna Stonesów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...