mello Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Witam to moj pierwszy post na Waszym forum i z tego miejsca chcialem wszystkich powitac :)) i odrazu zapytac o pewnie problem a mianowicie dzisiaj cos mnie tknelo ze plytke glonwa <ta z tematu> mam juz jakis roczek i nigdy nie zmieniaem w niej zadnych sterownikow , biosow itp. Chcialem zaczerpnac Waszej opni co dam mi takowa aktualizacjia czy wogle polecacie cos takiech czy wychodzi to na dobre. i moze jakies wskazowki na co uwazac ... z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Oczywiście, że aktualizacje coś dają. Nawet więcej niż coś. Poprawiają stabilność, wydajność, wprowadzają obsługę nowych urządzeń (np nowe modele procesorów które bez upgrade biosu nie chodzą) usuwają błedy z poprzednich wydań. Krótko mówiąc warto się zastanowić nad aktualizacją wszystkich sterowników w sytemie. A uważać musisz tylko przy aktualizacji biosu. Rób to pod czystem dosem - nie używaj windowsowych flasherów bo są niepewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...