zieluch22 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Wacham się miedzy płytami asus p4c800-e Deluxe lub abit Ic-7 max3. Mogę równiez wybrać asusa p5c800, bo procka też musze zmienić. We wszystkim przypadkach będzie to intel prescott 3.0 na odpowiednich socketach do płyt :D Co z tego mi radzicie. Ma to być dobry zestaw do OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Teoretycznie mówi się, że do OC ciut lepsze są ABITy, ale obie firmy są bardzo dobre i moim zdaniem to jest raczej kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Abit Rulez :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 gdzies widzialen napis tyle ze po ang "abit, plyta stworzona przez overclockerow dla overclockerow" tyle ze po tym jak ja kupowalem mobo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 taki napis widnieje na ich plakatach :) "Abit Built By Overlocers For Overlocers" - czy jakos tak:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Lubie obie firmy aczkolwiek z Abitami mialem problemy a z ASUSAMI nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 testowłem oststnio abitka na celku i niemam zastrzezeń ale asus też jest dobry.to kwestja gustu a o guście sie nie rozmawia hihihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Obie firmy produkują spox płytki, ale ja wolałem Abita, lecz nie znaczy to też że Asus jest gorszy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 he he wez ta ktora bardziej tobie sie podoba .np kolor laminatu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...