Undofen Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jaki Copper Shim jest potrzebny pod tego proca ? Mam ten TT pod Thunder birda i ten z Pccooler i zaden nie pasuje. Czy ten pod XP bedzie ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Fajny podpisik :). Co do coopera to ten od Xp bedzie pasowal :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Gdybym mial CSa to juz by sie zmienil :), no ale trudno bo na pewno nie zaloze WB bez coppershima jak proc nie ma tych gumek nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Nie wiem jak pod morgana - ale CS XP lezy jak ulal na starszym Duronie... U mnie sprawuje sie wysmienicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A wie ktos moze gdzie mozna we Wrocku dostac CSa bo nie chce mi sie czekac az mi przysla z 4maxa czy skadstam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 COOOOO??? Czyli moge kupic Copper Shima XP i zalozyc go na Durona (Spitfire)??????Czy bedzie w 100% ok???? i nie pokruszy mi sie proc jak z cales sily docisne do niego WB?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A wie ktos moze gdzie mozna we Wrocku dostac CSa bo nie chce mi sie czekac az mi przysla z 4maxa czy skadstam. Czekac? Czekalem az 2 dni :) Ale problem jest inny - moim zdaniem nie oplaca sie zamawiac samego CS wartego 18zl placac przy tym 17zl za przesylke :( Ja robilem wieksze zakupy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 COOOOO??? Czyli moge kupic Copper Shima XP i zalozyc go na Durona (Spitfire)??????Czy bedzie w 100% ok???? i nie pokruszy mi sie proc jak z cales sily docisne do niego WB?? Przeciez pisze wyraznie w opisie do tego CS Xp ze pasuje pod Durony. U mnie wszystko gra i chuczy :) A tak powaznie - to zdjalem potem cooler zeby sprawdzic czy sie brzeg jadra procka nie odbil sie na spodzie radiatora... slad byl slaby - czyli nacisk na brzegi jest minimalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Czy na prawde nikt z osob posiadajacych morgana nie moze potwierdzic jakiego csa uzywa ? I ponawiam pytanie kto wie gdzie go dostac we wrocku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 nie mam pojęcia ile wystaje z "durnia" , ale zakladałem na niego i temperatura sie nie zmienila , a procek jest zajebiście uszanowany. Jeszcze coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Witam ja mam CS XP zalożonego na duraku morganie i wszystko jes OK pasuje jak ulał. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...