Ozzy_diamond Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Mam mały problem, kupiłem stary zasilacz AT 200W aby odciążyć mojego Codegena :x , podłączam go do CD-Romu, uruchamiam, włącza się wentylator, ale nie daje napięcia na CD-Rom :cry: . Co się dzieje? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 nie jestem pewien ale z tego co wiem to nie wolno podlanczac zasilacza bez obciazenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Przecież podłączył CD Rom to zasilacz jest obciążony. Jesteś pewny że to AT? Bo w ATX trzeba piny na głównej wtyczce zewrzeć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Przecież podłączył CD Rom to zasilacz jest obciążony. Jesteś pewny że to AT? Bo w ATX trzeba piny na głównej wtyczce zewrzeć. Tak to AT, ma włącznik i wyłącznik, przecież ATX nie ma czegoś takiego. Pozdrawam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 skoro wantylator chodzi, to w środku jest napięcie 12V, jeśli wszystko jest ok z wtyczkami, to zasilacz jest walnięty. dla pewności sprawdź woltomierzem napięcia +12V i +5V (żółty i czerwony kabelek w stosunku do czarnego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 ja ma ATXa z wylacznikiem i wlacznikiem na Zasilaczu z tylu!. Najlepiej to sprawdzic zobaczyc jaka jest wtycza do mobo w jakim standacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Ja mam ATXa i podobnie jak Tristan też mam wyłacznik na zasilaczu z tyłu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Ja mam ATXa i podobnie jak Tristan też mam wyłacznik na zasilaczu z tyłutak tylko tym pstryczkiem nie wlaczysz kompa.. to jest po to zeby nie trzeba bylo wyciagac wtyczki z gniazdka.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 wlaczysh, jezeli zamkniesh system nieprawidlowo, w at jest inny wlacznik:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 pewnie to at jest walniete, a jak chcecie podlaczyc zasilacz bez obciazenia skoro ma wentylator ??? ---------------------------- AT sa twarde nie to co gowniane ATX. 300W i zdycha po tygodniu (moj pierwszy) drugie 300W padlo po pol roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...