Skocz do zawartości
j.h.hudy

zesputy an7 <beczy>

Rekomendowane odpowiedzi

qpilem dzis tą płyte i mam taki problem , jak ją włączyłem to syrena wyje cały czas , dałem standard nastawy , reset pc , czerwone okienko ze cos zapisuje , reset pc i monitor sie nie włącza :|

więc wyłączam pc i włączam i mam taki error : system isc runing in fail sate state , please chceck bios cmos setup

co robić ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najnowszy bios i hula super , czemu jak dalem cpu interface enabled to milem zwis na poscie Złożenie zamówienia nie zajmuje więcej niż 5 minut i wymaga przedpłaty za pomocą karty kredytowej lub wybranego systemu bankowości internetowej. Gotowe tłumaczenia oraz faktury VAT umieszczane są w panelu klienta. Każde zamówienie premiowane jest punktami lojalnościowymi, które są podstawą do naliczania korzystnych rabatów dla Stałych Klientów.

?????

Edytowane przez j.h.hudy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory ze post pod postem ale chce żeby temat sie utrzymał w ''górnych sferach'' :lol:

zaniosłem płyte do sklepu , dali nową, przyniosłem do domu , patrze , a wszystkie kondensatory lutowane przez kogoś kto ma zero pojęcia o czymś takim :|

znowu do sklepu , dostałem naśtepną i działa :twisted:

wiem co sie działo ze pierwsza nie działała , nie było dzwieku bo brakowało jednej zwory na tych pinach od audio <Hahaha> :evil:

czemu jak włącze cpu interface anabled to sie wiesza podczas postu ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...