dayus Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 A mianowicie dzis zakupilem bluze w sklepie house. Jej rozmiar to L, ale zapozno sie zorientoewalem,ze potrzebuje XL, czy istniej mozliwosc wymiany tej bluzy, jesli jest w stanie nienaruszonym i z paragonem? Jak prawo sie ma do ciuchow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Osobiscie tego nie sprawdzalem, ale podobno w ciagu kilku dni mozna oddac towr jesli ejst w stanie nienaruszonym wlasnie. Oddajac pdobno wcale nie potrzeba podawac przyczyny, a jesli potrzebujesz wiekszy rozmair tylko, to sie powinno udac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 To nie przymierzyles jej na miejscu? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 nienaruszony stan=metki wciaz sa na/przy bluzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 hehe, przymierzalem,ale jestem malych rozmairow, wiec poczaotkowo szukalem M, ale nie bylo, wiec wzialem L, byla dobra, ale jak sie schylam, lub sie napne to czuje,ze jest mala.Weic jutro chyab pojade ja wymeinic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 hehe, przymierzalem,ale jestem malych rozmairow, wiec poczaotkowo szukalem M, ale nie bylo, wiec wzialem L, byla dobra, ale jak sie schylam, lub sie napne to czuje,ze jest mala.Weic jutro chyab pojade ja wymeinic to siem nie "napinaj" ;) [joke] nie powinno byc problemow z wymiana... sam tak nie raz mialem ;) ale co prawda nie w tym sklepie ale... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Oki! Dzieki za odpowiedzi, napisze jutro jak bylo. Zwalnie sie ze szkoly,zeby jechac do sklepu, no nie,ale fajnie kartkowka mnie ominie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 hehehe... a czemu mieli by jej nie przyjac? nastepnym razem przymierzaj dokladniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 spox, kilka razy już wymieniałem ciuchy - w różnych sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 nie powinni robić pr0blemów.... w koncu oni i tak nei stracą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 WIec poszlo bez problemow, tylko,ze inny kolor,ale jest spox. Babka zaraz powiedziala, prosze przymierzyc inny rozmiar. Dzieki za odpowiedzi. Temat mozna zamknąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Oczywiście mogą się rzucać jak to w naszym kraju bywa ale według mnie powinni wymienić - tylko rozmiar zły jest ;] hehe, przymierzalem,ale jestem malych rozmairow, wiec poczaotkowo szukalem M, ale nie bylo, wiec wzialem L, byla dobra, ale jak sie schylam, lub sie napne to czuje,ze jest mala.Weic jutro chyab pojade ja wymeinic to siem nie "napinaj" ;) [joke] Już to widze: -o, spadł[o] ci długopis[mydło] (bez skojarzeń :D ) - podniose.... kszzzzzsssrrrrrr -o k***** ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 czy nie latwiej bylo zadzwonic ?? lub poprostu sie przejsc tam ?? po co od razu nowy topic ? troche samodzielnosci ludzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Dzial jest nazwany Ośla Łączka, wiecj estem oslem i zalozylem nowy temat - ihaha!!Nr. telefonu nie mialem, pierw szukalem, a druga rzecz to wyobraz se,ze mieszkam 45km od tego sklepu, jeszcze cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...