LOW_RIDER Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Od pewnego czasu obserwuje dość dziwne zjawisko.otóż komp często mi się resetuj bez rzadnego powodu,gram sobie i reset,w necie siedzę i reset,tak nagle nie wiem o co biega.Kumpel mówił że to wina ustawienia pamięci w biosie,ustawiłem więc wszystkie timeing na naj niższe(najgorsze)łącznie z cas ,ale nie pomogło,zmieniałem kilkakrotnie bios płyty i to samo,Nie wiem o co chodzi,pomóżcie dodam że ten problem wystepuje pod KAŻDYM winowsem od 95doxp.POMOCY!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Hmm ... mi tak sie dzieje jak mam zabardzo podkreconą grafike, odkrec grafike i testuj :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOW_RIDER Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Tak sądzisz :roll: Dziwne bo w żadnym 3d marku nie ma przekłamań a w grach żadnych buraków,i karta jest dobrze chłodzona! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Może zasilacz nie wyrabia.... (wcześniej było wszystko OK, więc wydaje się to dziwne, ale zazwyczaj powodem takiego stanu rzeczy jest właśnie zasiłka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 To napewno zasilacz.. Mialem tak niedawno. Czasem sie sam resetowal. Wymienilem i wszystko jest OK. Najlepsze bylo jak go wlaczalem rano,a komp byl zimny, bo mialem otwarte okno. Wlaczal sie i padal odrazu,a czasem nawet nie startowal.. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 tez uwazam ze to zasilacz, pozycz od kogos inny zasilacz i zobacz czy bedzie roznica. na 99% to zasilacz. No chyba ze kosteczki ale to by sie wieszal, a on napiec nie trzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...