Chaos Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 NA WSTĘPIE PROSZE BEZ KOMENTARZY TYPU "Zmien telefon" ALBO "Po co ci taka cegła" Sprawa wyglada tak Mam 5510. Kupilem ja 2 lata temu (razem z abonamentem) telefonik ostatnio ma dziwne odpaly .. w sumie bardzo rzadko to sie zdarza ale ... np :arrow: ktos dzwoni a nie moge odebrac, zawiesza sie .. musze go wylaczyc i wlaczyc :arrow: ktos dzwoni, jest przypisana mu muzyczka a pokazuje ze niby dzwoni kto inny .. jednak dzwoni ta osoba ktorej komoreczka odgrywa przypisany dzwiek :arrow: no i czasem nie moge przestawiac niektórych opcji .. np ustawie alarm a jest nadal poprzednia godzina alarmu .. lub nie moge zmienic jakiejs opcji typu Wysylanei swojego numeru przy dzwonieniu dzieje sie tak co jakis czas (np co 2 tyg) .. w sumie bardzo rzadko .. Ale mnie to dziwi bo mam ten telefon od 2 lat .. cały czas ten sam soft .. nikt w nim nie grzebal ... podobno w większosci przypadków problem taki naprawia nowy soft. Ale jak to sprawdzic czy to soft? soft stary jak swiat -------------------------- v03.53 15-04-02 NPM-5 -------------------------- Ewentualnie gdzie go znajde I czy to moze byc wina starej juz baterii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 idz do nie autoryzowanego serwisu i Ci wgraja najnowszy soft ktory problem rozwiaze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ...ale na początek niech Ci przeflasciach!ą moduł muzyczny, w 5510 to od niego zwykle się dzieją dziwne rzeczy... jak nie pomoże, wtedy zmiana softu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...