BremkinsCorp. Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Ocencie: No wiec posiadam takowy sprzet (podpis), tyle ze niekrecony aktualnie. ustawienia standardowe z tym, że napięcie z 1.65 obnizylem do 1.45 (efektywnie 1.425 - epox zaniza). Chlodzenie TT Volcano 11+, ktory na najnizszych obrotach 1400~ jest prawie bezglosny, a temp. sa naprawde zadowalajace... Temperatura (winamp, internet) = 27*C Temperatura max. obciazenie 36st.! Czy to nie jest dobry wynik? Cisza i wydajnosc? :D Uzywam pasty OCZ Ultra II ze srebrem. aha. wyniki sa po zainstaowaniu latki na nforca. A wszyscy tak jada tego Volcano... Pytanie nr2 czy Zalman 7000Cu lepiej by sie sprawowal? Dzieki! Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 czy ja dobrze pamiętam, że Epoxy przekłamują temp. w dół ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 moj nie przeklamuje w 100%. Wszystkie odczyty (speed fan i inne programy, ktore podaja napiecia sa prawidlowe. moze minimalnie wyzsze), wiec sadze ze temperatura jest ok, bo na vcoare 1.875 w stresie mam 49 stopni okolo. poza tym ta latka juz jest wmontowana wiec z 45 by bylo... a wiec vcore 1.425 (o 4,5 nizsze) jest w idle 27 a stress 36 wydaje sie byc realnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 no a wiec wyniki zblizone. U mnie w pokoju komp stoi przy kaloryferze wiec ponizej 25stopni za chiny na AC nie zejdzie, chocby nie wiem jaki wentyl ;) wtedy to tylko chlodnica cos zdola... :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...