-mess- Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 chodzi mi o przejsciowke na molexa, aby zmieniala wtyczke z poziomej na pionowa, lub zeby wtyczka byla BARDZO krotka (plastikowa czesc, nie wiele dluzsza niz glebokosc wejscia). wie ktos gdzie moge cos takiego znalezc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 messo nie mam pojecia oco ci chodzi ale zobacz tutaj :-) http://www.csklep.pl/index.php?cPath=34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 juz wyjasniam: to jest asus V9999GT, spojrz jak ma ulozne wejscie na zasilanie, pionowo a nie poziomo. chcialbym na niego zamontowac Arctic Cooling VGA Silencer NV5. niestety jest on na tyle duzy, ze zaslania gniazdko na molexa. juz wiesz o co mi chodzi? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 watpie ze znajdziesz cos takiego...jest kilka rozwiazan np. zrobienie samemu (przerobka zwyklego molexa) lub wyciecie silencera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ...jak już lutowanie, to można go wyprowadzić na kabelkach z 5 cm za kartę i nie będzie problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 kupisz w byle elektronicznym, boczną wtyczkę, do zaciśnięcia na przewodzie :-) (czyli nie taką że musisz zarobić końcóweczki i włożyć, tylko od razu z końcóweczkami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 lutowanie odpada, gwarancji nie chce stracic :x pmp, napisz cos wiecej, jak sie to dokladnie nazywa? zeby koles wiedzial o co mi chodzi, i ja zebym ja wiedzial o co mi chodzi :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 chodzi ci o cos takiego jak widzisz w woreczku: http://www.flickerdown.com/stewks/imagevie...hp?imageId=1621 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 dokladnie! jak to sie nazywa? i czy moge na pewno to kupic w elektronicznym tak jak mowisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 dokladnie! jak to sie nazywa? i czy moge na pewno to kupic w elektronicznym tak jak mowisz? Tego nie wiem - ale podobno realitynet, jest teraz dystrybutorem X-Moda więc zapytaj u nich o taki wynalazek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ok juz wiem czego potrzebuje, teraz pytanie jeszcze raz gdzie :-) jakies linki? na tym www.realitynet.pl nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor_Belial Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 http://www.xmod.com.tw/products/psumod/pck.htm to w sklepie X-mod, a skoro realitynet z nimi wspolpracuje to moze mimo tego ze nie maja w "swojej" ofercie mozna porozmwiac z kims kto trzyma piecze nad sklepem w realitynet zeby je zamowic.. warto sprobowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Ja zas takie krotkie wtyczki widuje czasem w firmowych pecetach tupu HP czy Compaq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A czy przypadkiem nie bedzie pasowala wtyczka z kieszeni do dysku??? Kieszen uzywana mozesz kupic pewnie za jakies 10zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 A nie lepiej obciac molexa dokladnie w miejscu w ktorym wystaje z wtyczki ? Wtedy nic nie musisz kupowac a efekt zamiezony juz masz... EDIT : Ostatni post mess-a 1 Paź... Ciekawe jak sobie ztym poradziles 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor_Belial Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 hm, 10 zl za kieszen, wtyczka 1, jak bedzie chcial wiecej to co ma kupic wiecej kieszeni? panowie, bez przesadyzmu :D polski sklep, nie polskie wtyczki, polska cena, i tylko 4 kieszenie :D no, 4 i poł, ale dostajemy tego trochje wiecej niz 4 wtyczki, hehe, chyba se kupie, ale nie te bo nie mam ochoty robic dziur w izolacjach, bo zawsze moze mi sie znudzic... link: http://mcs.pc.pl/produkt540.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 A nie lepiej obciac molexa dokladnie w miejscu w ktorym wystaje z wtyczki ? Wtedy nic nie musisz kupowac a efekt zamiezony juz masz... EDIT : Ostatni post mess-a 1 Paź... Ciekawe jak sobie ztym poradziles 8) hehe, jakos tak wyszlo, ze w tej chwili mam model 6800 gainwarda GS a nie asusa GT :D ale przyda sie innym ktorzy tego szukaja 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 http://mcs.pc.pl/produkt537.html chodzilo o ten zestaw, na rn tesz jest dostepny ale w sklepie a nie na serwisie, pojutrze powinienem miec 4 szt. to zrobie foto, albo zaraz poszukam i dam tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 zadawala was tekie cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoskur Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 @..::ryba::.. odsprzedarz jedną sztukę w tym tygodniu kupuję ASUSA 9999GT Jak co to wal na maila radoskur@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 @..::ryba::.. odsprzedarz jedną sztukę w tym tygodniu kupuję ASUSA 9999GT Jak co to wal na maila radoskur@o2.pl Dolaczam sie do prosby(zapytania) W Piatek asus ma byc juz na pokladzie :lol: beriam@gazeta.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...