Slayer Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Jak w tytule ;) Czy jak dobrze rozumiem, na razie to telefony Nokia 3650 I N-Gage? czy jest jakiś jeszcze konkurent w tej kwestii? I w jaki sposób dokonać modu, by gry z N-Gage działały na 3650? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Dochodzi jeszcze Nokia 6600. Ma więcej wbudowanej pamięci niż 3650. No i jeszcze N-Gage QD, to taka uproszczona i chyba tańsza wersja N-Gage. Mimo wszystko do grania to N-Gage najlepszy bo przystosowany do tego. Co do modu to o takim nie słyszałem, chyba że masz zamia samemu przlutowac pamięć w N3650 na większą. Niektóre gry na N-Gage chodza na 3650 (np.Doom) ale to raczej przypadek niż reguła bo N3650 ma za mało pamięci i procek też za słaby. A tak OT: Ciekawe czy pojawią się konsole, które dadzą się rozbudowywać jak pecet:P Takie kieszonkowe PC:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Z tego, co wiem, 3650 ma pamięć wymienną, wiec teoretycznie powinno być ok. Kiedyś widziałem Sonica na telefonie - ewidentnie wersja z NGAGE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Najlepszą platformą do gier jest oczywiście symbian , telefony series 60 : 7650 - 3mb pamięci 3650 - karty mmc 6600 - jw N-gage jw. SX 1 Najlepsze gry są na n-gage można nawet niektóre odpalić na innych telefonach s60 a w większości na SX 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...