Skocz do zawartości
djjaku

Społeczna Wyższa Szkoła Predsiębiorczości i Zarządzania �ódź

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wielka prosbe jesli ktoś z Was chodzi moze do tej szkoly na informatyke to prosilbym o wypowiedzenie sie czy jest tam cinszko?? chodzi mi konkret o fizyke/matematyke/algebre czyli moje 'ulubione' przedmioty.

Bardzo prosze o pomoc jak nie ma takiego kogos to chociaz moze jakis znajomy bo potrzebuje tego bo musze do czwartku zlozyc papiery a jestem w . ;) pomozecie??

szkoła jest w Łodzi na Kilińskiego 98 / Sienkiewicza 9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cinszko czy nie - to idziesz na studia żeby było lekko czy żeby się czegoś nauczyć? Nie dość że idziesz na prywatne studia to się martwisz żeby za ciężko nie było.... ech.... Te przedmioty po prostu trzeba przeboleć i zdać, ja sobie poradziłem, poradzisz sobie i Ty, ale czy na tej uczelni jest ciężko z nimi - tego nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to wspaniały pomysł wybierać tę szkołę :evil: Mam znajomego , który jest na 3 roku ichniej "informatyki". Nic ich tam nie uczą. Poziom ponizej krytyki. Zresztą jak w wiekszości prywatnych - świetne warunki techniczne - olewacki stosunek wykładowców. Nie wiem kiedy ludzie wreszcie zrozumią, że prywatne szkoły wyższe traktowane są przez wykładowców tylko jako "szybka i łatwa forsa". Przychodzą tam i uczą "na odpier....". Byleby godziny zaliczyć. Ci lepsi nie mogą zresztą poświęcić się dla prywatnych , bo jeśli to zrobią zamkną sobie droge awansu naukowego na uczelniach państwowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi