djjaku Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam wielka prosbe jesli ktoś z Was chodzi moze do tej szkoly na informatyke to prosilbym o wypowiedzenie sie czy jest tam cinszko?? chodzi mi konkret o fizyke/matematyke/algebre czyli moje 'ulubione' przedmioty. Bardzo prosze o pomoc jak nie ma takiego kogos to chociaz moze jakis znajomy bo potrzebuje tego bo musze do czwartku zlozyc papiery a jestem w . ;) pomozecie?? szkoła jest w Łodzi na Kilińskiego 98 / Sienkiewicza 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Cinszko czy nie - to idziesz na studia żeby było lekko czy żeby się czegoś nauczyć? Nie dość że idziesz na prywatne studia to się martwisz żeby za ciężko nie było.... ech.... Te przedmioty po prostu trzeba przeboleć i zdać, ja sobie poradziłem, poradzisz sobie i Ty, ale czy na tej uczelni jest ciężko z nimi - tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 muah przebolec by sie dalo ale ja jakos nie mam zacięcia do fizyki :/ a na prywatne ide dlatego bo nie ma nigdzie w okolicy grafiki państwowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Tak to wspaniały pomysł wybierać tę szkołę :evil: Mam znajomego , który jest na 3 roku ichniej "informatyki". Nic ich tam nie uczą. Poziom ponizej krytyki. Zresztą jak w wiekszości prywatnych - świetne warunki techniczne - olewacki stosunek wykładowców. Nie wiem kiedy ludzie wreszcie zrozumią, że prywatne szkoły wyższe traktowane są przez wykładowców tylko jako "szybka i łatwa forsa". Przychodzą tam i uczą "na odpier....". Byleby godziny zaliczyć. Ci lepsi nie mogą zresztą poświęcić się dla prywatnych , bo jeśli to zrobią zamkną sobie droge awansu naukowego na uczelniach państwowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 dzięki Hanu własnie o takie wypowiedzi mi chodziło, chce poznać wszystkie za i przeciw o tej szkole. proszę o wiecej takich wypowiedzi. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...