Cinek_P Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam problem z zainstlowanie tych dwóch programów, są najswiezszymi wersjami. Problem polegana na tym ze wyswietla sie komunikat przed instalacja ze "Nie mozna uzyskac dostepu do usługi Instalatora windows. Moze się to zdarzyc jesli system windows dziala w trybie awaryjnym lub instalator jest uszkodzony". Wszystkie inne programy instaluja sie, system dziala w trybie normalnym. Mam winxp + sp2. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam problem z zainstlowanie tych dwóch programów, są najswiezszymi wersjami. Problem polegana na tym ze wyswietla sie komunikat przed instalacja ze "Nie mozna uzyskac dostepu do usługi Instalatora windows. Moze się to zdarzyc jesli system windows dziala w trybie awaryjnym lub instalator jest uszkodzony". Wszystkie inne programy instaluja sie, system dziala w trybie normalnym. Mam winxp + sp2. Prosze o pomoc Sam sobie odpowiedziałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek_P Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 no spoko ale kilka razy sciagalem te programy i za każdym razem to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 jak z jednego źródła to znak, że ściągasz je już uszkodzone, jak z wielu to może masz wirusa, trudno przewidzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 A po co ci oba te programy na raz? Alcohol moze emulowac kilkanascie napedow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...