maciejklos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam! jak w temacie nie mogę zainstalować SP2. Z witryny win update ani z dysku (zassałem SP2 266 MB) i nic. Zassany plik rozpakowuje i piesze że plik uruchamiąjący system jest nieprawidłowy (jądro systemu) i nie można zainstalować. Winda XP chodzi OK. Tylko skaner online mksa znajtuje mi viriona Trojan.Trojandownloader.Small.Mk w pliku sys32_app.dll i nie chce go wywalić. Czy to może to jest przyczyną tego, że nie mogę zainstalować Sp2. Proszę o pomoc ![/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 usun wira, moze problem zniknie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam! jak w temacie nie mogę zainstalować SP2. Z witryny win update ani z dysku (zassałem SP2 266 MB) i nic. Zassany plik rozpakowuje i piesze że plik uruchamiąjący system jest nieprawidłowy (jądro systemu) i nie można zainstalować. Winda XP chodzi OK. Tylko skaner online mksa znajtuje mi viriona Trojan.Trojandownloader.Small.Mk w pliku sys32_app.dll i nie chce go wywalić. Czy to może to jest przyczyną tego, że nie mogę zainstalować Sp2. Proszę o pomoc ![/img] Zakładam, że WinXP i SP2 to ta sama wersja językowa i plik nie jest uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejklos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Windows XP Pro i SP2 też pl: Dodatek Service Pack 2 dla systemu Windows XP dla specjalistów z branży IT i deweloperów Polski WindowsXP-KB835935-SP2-PLK.exe i rozpakowuje się bez problemu cały[/i] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 BTW jak to jest w koncu z tym SP2 nadal jest z nim wiecej klopotow niz pozytku ..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Na to wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 A nie majstorwales czegos z ntoskrnl.exe logo startowe ... moze o to sie burzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ja też mam tak samo, nie mam vira, wyodrębnia pliki, gdy już to zrobi to w systemie pisze że mam serwis paka 1 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejklos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam zainstalowany StyleXP Boot screen zmieniłem na normalny wczoraj i nic. Został jeszcze ekran logowania (czy to może mieć wpływ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Tak moze ... poszukaj na forum gdzies bylo to opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejklos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Po problemie! Wszystkiemu winny był StyleXP i zmiany bootscreena i ekranu logowania. Dzięki za pomoc i cześć. :P :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Odpal na początku windowsa bez logo (bez specjalnego parametru /kernel=kernel1.exe) w boot.ini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieh Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 ok elegancko .... mi sie instaluje caly. mam winxp pro PL i SP2 PL .... (oryginal kupiony w CHIP EXTRA) :D instaluje sie caly ... robi restart i BOOM..... zatrzymuje sie i nic nie dziala ... nawet tryb awaryjny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...