ToMo Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam !!! Ostatnio podczas burzy spalil mi sie komp co mam w podpisie, i chwilowo dzialam na WinChip 200 MHz i plycie A-Trend ATC-5200 i 288 MB RAM'u k.g S3 Trio3D 4MB i jakis stary dysk 1 GB no i zasilacz ATX system to Win98SE. no i teraz mam dosc spory problem. Przy wchodzeniu na niektore stronki www komp samoczynnie restartuje sie. Przewaznie dzieje sie to przy wchodzeniu na jakies forum, poczte na o2.pl, na wp.pl www.torrent.org.pl i wiele innych. Czy ktos moze mi pomoc bo jush nie mam pomyslu jak to naprawic. Sorry ze nie ma polskich litera ale pisze ten post na MAC'u i ma jakas zawieche ten komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hy wirus jakis... Nie wiem czy blaster meczy 98, ale na niego mi to wyglada... Przeskanuj system mks Online... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ToMo próbowałeś na przeglądarkach innych niż IE ? Nie wiem czy blaster meczy 98, ale na niego mi to wyglada...Blaster męczy tylko systemy NT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Sprawdziłem i nie ma żadnych wirusów na początku w operze jeszcze działało ale teraz i w operze się restartuje. Do kompa mam jeszcze podłączony modem Sagema od neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Możliwe ze uszkodzony modem/stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Ten modem wymaga poteznego zasilania i szybkiego procesora do poprawnej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Zasilacz ma 300 W ale proc tylko 200 MHz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Podlaczyles modem do usb jako jedyne urzadzenie?? P.S. Za wolny procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Problem rozwiązał się po wgraniu najnowszego BIOS'u :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...