Paw3l3k Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam! Jest taki problem, ze koledze uszkodzila sie karta WinFast A310 TD MyVIVO (chyba na skutek awarii plyty glownej czy cus takiego, nie wiem). Karta teraz wali krzaczkami na ekranie, wiec trzebaby oddac na gwarancje. Problem w tym, ze geniusz przy sciaganiu oryginalnego chlodzenia (bo bylo za glosne), rozwalil je. Potrzebne jest wiec oryginalne chlodzenie do tej karty. Moze ktos moglby dac cos takiego? Moze lezy w szafie gdzies juz niepotrzebne :wink: W ostatecznosci istnieje mozliwosc zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 poszukaj na allegro :) watpie aby ktos chcial oddac ci swoje chlodzonko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paw3l3k Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 No sprobowac warto :) A na allegro jakos wlasnie znalezc nie moge... Moze na dniach ktos wystawi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Raczej nie dostanie takiego chlodzenia:( A tak na marginesie twoj kolega jest bardzo zdolny :lol: nie wiem jak w tej karcie mozna zepsuc chlodzenie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paw3l3k Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Hehe :) No ja sie domyslam, ze on zdolny jest ;) Sam tego na oczy nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...