Wacho Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam Mam celerona 850MHz i jak podkręcam przez FSB z 100 na 133 to wale na 120 z kopyta a pużniej powoli co jeden co dwa.. ale po podkręceniu na 133 nie mam dzwięku... Płyta Claytona na Chipsecie 815E (lub ep) Karta dzwiękowa zintegrowana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Krecac glowna magistrala podkrecasz takze predkosc PCI. Jak widac Twoja plyta nie ma odpowiedniego dzielnika dla PCI i po prostu karta sie nie wyrabia (ma taktowanie 44,3 zamiast 33MHz'y). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 A można jakoś to zmienić aby podkręcic tego procka... A jeszcze jedno mam karte Zintegrowano AC'97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zintegrowana, czy nie - i tak korzysta z szyny PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...