Wacho Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam Chce zauktalizować BIOS mam płyte Claytona Program Everest pokazuje mi te infromacje... Pole Wartość Właściwości płyty głównej ID płyty głównej 09/24/2001-815E/EP/EB-87-6A69RPRIC-00 Nazwa płyty głównej Nieznane Właściwości magistrali FSB Typ magistrali Intel GTL+ Szerokość magistrali 64-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 100 MHz Efektywna częstotliwość taktowania 100 MHz Przepustowość 800 MB/sek Właściwości magistrali mikroukładu płyty głównej Typ magistrali Intel Hub Interface Szerokość magistrali 8-bitowy(a) Pomożecie mi odnaleść nowy BIOS i model płyty głownej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 model plyty jest zazwyczaj na niej napisany (rozkrec obudowe i przeczytaj); bios znajdziesz na www producenta; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacho Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Obudowa nie ma ścianki :P) na płycie głównej nic nie pisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...