the_joker Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 witam, mam pytanie czy da sie odblokowac potoki w karcie SAPPHIRE 9550 128MB/128BIT 4ns ? i nie odsylajcie mnie do posta "Radeon 9550 - Wady, zalety, cena, O/C" chyba ze do jakiejs konkretnej odpowiedzi na nim, bo az tak mi sie nie nudzi zeby przegladac 106 stron :x interesuje mnie konkretna odpowiedz: tak, nie a jak tak to ewentualnie jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 nienie -forum sie kaszani,sorki za 2 posty(nie moge skasowac :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Jestes nowy. Nikt ci nie kaze przegladac wszstkich stron ale topic o 9550 jest po to aby tam zadawac pytania o 9550. A odpo. brzmi: nienienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_joker Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 no i o to mi chodzilo, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...