maxvonsopop Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 dostalem uzywanego ti4200. bardzo dziwny egzemplarz, poniewaz czasem dziala OK a czasem totalna sieczka z artefaktami. nie ma znaczenia czy karta ciepla czy zimna, czy inne taktowanie, itp. dwa dni dziala ok a potem 1 dzien zwiechy. raz przechodzi 3dmarki01 i 03 a czasem przechodzi na artefaktach a czasem wywala na poczatku!!! NIE PODKRECAM KARTY, JADE NA DEFAULT, COOLER LEZY JAK TRZEBA. dziwne prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Spróbuj wgrać nowego biosa, albo obniżyć taktowanie karty... PS. Robiłeś po wymianie karty reinstal Windy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 poco wgrywac nowy bios, jak jest oryginalny??? ARTEFAKTY WYWALA TEZ W DOSIE WIEC NIE JEST TO WINA XP LUB STEROW taktowanie juz obnizalem - nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam to samo na Ti4200 qmpla :( Teraz to już wogóle same arty, kiedyś to jeszcze się włączała, trzeba było reseta. U mnie (wtedy) pomogło kilku krotne flaszowanie biosu, zmiana kilku funkcji, czyszczenie, mycie i jeszcze "odśniedzianie" styków ;) Teraz same arty, zmiana biosu nie pomaga. Wygląda na uszkodzone ramy :( Jeszcze pójdzie pod lupe i poszukam dokładnie uszkodzeń fizycznych :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakatti Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Witam. Na ten temat powiedzialem co wiedzialem w innym poscie - jak widac tu byloby lepiej. Przeczytaj to :http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=1107166#1107166 jesli masz Gainwarda to na 99,99% masz ten sam problem co ja (i wielu innych ludzi). Dziwne ze nie znalazlem jeszcze na tym forum dyskusji na ten temat- ale moze za krotko szukam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...