cinos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 jakie macie temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 i co nikt nie napisze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witaj! Jezeli chodzi o temperatury to u mnie wyglada to nastepujaco: To jest podawane oczywiscie przez program, nie wiem czy to jest do konca prawda. Plyta to oczywiscie IC7 od Abit'a. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 u mnie na ic 7 wygladalo to dziwnie na boxowym coolerku mialem w stresie 54!!! a jak mam pentagrama to w stresie jest 43-44 a dziwne jest to ze temperatura procka jest na obu coolerkach taka sama zmienila sie tylko temperatura PWM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 mik13 bo boxowy nie wiał na mofsety a pentagram/zalman dmuchają troche w strone mofsetów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 u mnie nie dobija do 48'C wiec chyba sie nie ma co bac? będzie chłodniej to pozycze lepsze pamiatki i bede krecil na 4GHz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 W tej chwili mam 35C Najwięcej wg. MBM miałem 42C, dodam że mam zasilacz z wentylatorem 120mm (Neotec) a na procku na Blok wodny więc nic nie wieje oprócz 120mm wyciągającej powietrze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ja mam AI7 co prawda, ale PWM to PWM - u mnie bywało nawet 70 i nic strasznego - te elementy mogą mieć nawet 100*C z tego co wiem. A normalnie przy tym taktowaniu procesora mam maks. około 60*C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ja u siebie mam teraz 36,5, max było 42, natomiast przy taktowaniu procesora 3600MHz z 1.55V miałem chyba coś koło 46 (st.C). :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 slabi jestescie, ja dzis przy podkrecononym 2.4 prescocie na 3.6 1.67v mialem ponad 120 stopni!!! ale to dlatego ze nie mialem wentyla zadnego i to temperatura w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 slabi jestescie, ja dzis przy podkrecononym 2.4 prescocie na 3.6 1.67v mialem ponad 120 stopni!!! ale to dlatego ze nie mialem wentyla zadnego i to temperatura w stresie. wiesz PITer w tym to akurat nie musimy być dobrzy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 teraz mam 35 a w stersie ok 45 na nb mam zalmanka niebieskiego a na procku zalmanka miedzianego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 ja mam w idle 33*C nic na nie nie dmucha bo mam blok aaa w steresie mam gora 43*C :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...