Macho Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Witam Mam 3 pliki 1 *.ccd 2 *.img 3 *.sug dał mi to kolega i powiedzial ze to jest gra tylko trzeba to otworzyc w Virtual Drive czy to jest prawda? ps.nie moge znalesc w necie tego programu czy ktos zna jakis link do Virtual Drive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 www.underpl.org - program nazywa sie daemon tools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 dzieki za pomoc!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Raczej *.sub a nie *.sug :> ale mniejsza o to. O ile mi wiadomo Virtual Drive obsluguje tylko swoj format (chyba .vcd), ale niektorzy (w tym ja) na naped wirtualny mowia potocznie virtual drive i moze o to mu chodzilo. Wiec sprobuj Daemon Tools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 wszystko dobrze zainstalowałem program ale podczas instalacji tej gry jest taki błąd......dochodzi instalacja do 24% i pisze Component transfer error Component:English data File: group:English data File: E:data2.cab Error: bład danych (CRC)........... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 To juz nie wina programu, poprostu obraz plyty z gra jest bledny :/ A konkretnie blad w tym jednym pliku .cab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...