De Lorean Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 wszyscy mogą sie śmiać ale chodzi o podkręceni tej staruszki tak rzeby dało sie grać w nowsze gry co prawda za niedługo kupie se nową ale póki co pobawie się z tą. Więc powiedzcie mi co moge zrbić prócz tego co zrobiłem (podkręciłem ją do 160Mhz takim programikiem Riva Tuner) co dalej ???????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Niestety, ale w nic nowszego na tym nie pograsz. Nawet na low detalach :cry: polecam radka 9550. Lepszej karty też nie, bo procek niestety nie udźwignie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De Lorean Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 A co z jakimś GF i naprawde nic nie da sie zrobić???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De Lorean Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 pozatym łazi mi colin 3 >>>płynnie<<< na mini detalach z dużym buforem hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 pozatym łazi mi colin 3 >>>płynnie<<< na mini detalach z dużym buforem heheColin3 ma juz swoje lata ;) A w nowsze gry nie pograsz. W grach z zeszlego roku bedziezs mial ogromne problemy aby uzyskac dobry framerate a co dopiero mowic o nowych grach. Niektore nawet sie nie wlacza bo z tego co pamietam to Riva TNT2 jest zgodna w pelni DX6.0 i czesciowo z DX7.0. Brak T&L, ktory znajduje sie w DX7.0. Czasem brak T&L nie pozwala na uruchomienie gry to samo jesli karta nie jest zgodna min. z DX8.0 to nie uruchomi sie gry wiec zapomnij o nowych grach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De Lorean Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 DX9 łazi (najnowsze stery) ale underground nie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hmm nie smiac sie, ale na rivie tnt 16mb diamonda chodza z gier: - nfsu - gtavc - all coliny - doom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hmm nie smiac sie, ale na rivie tnt 16mb diamonda chodza z gier: - nfsu - gtavc - all coliny - doom Doom? :D Tak... chodzi tez Cywilizacja I i Command And Conquer! :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De Lorean Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 to dlaczego mi under nie chodzi... znaczy chodzi ale zamiast czcionek kwadraty a zamiast grafiki i aut kosmiczna plansza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...