Aston Martin Lagonda Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mój problem polega na tym że mam kartę Live! 5.1 i w grach slyszę w tle uporczywe trzaski, instalowałem sterowniki kX, ale one obniżają głośność we wszystkich grach takich dżwięków jak strzały czy mowa. Czy ktoś z Was zna lakiś link gdzie mogę pobrać sterowniki creativa które usuwają te trzaski, ewentualnie czy ktoś wie jak ustabilizować równowagę głośności na kX'ach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam te karte, trzaski czasem tez sie pojawiaja. Pomaga obnizenie przyspieszenia sprzetowego w dxdiag.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aston Martin Lagonda Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 no a tu chodzi o to żeby nie obniżać przyśpieszenia bo to są też kolejne ustępstwa, a ja nie lubie czegoś takiego jaśli chodzi o komputery, ktoś jeszcze ma coś ciekawego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...