Bania Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam :!: W sierpniu kupiłem obudowę Chieftec'a z serii BX i mam mały problem. Otóż to: nie wiem w jaki sposób zamontować wentylator w bocznej sciance obudowy (tej z "klamką") wiejący na kartę graf. Pisałem kilkaktotnie do Chieftec.pl, ale ani razu nie otrzymałem odpowiedzi. Proszę posiadaczy towerów Chiefteca, jak i osoby zorientowane o rady. Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitufo Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam takiego samego Chiefteca, ale kupionego w kwietniu. Rozni sie troszke wnetrzem (dyski nie sa wsadzane bokiem, lecz normalnie - prostopadle do przodu obudowy). Z tego co widze u siebie na lewej sciance (z klamka) nie mozna zamontowac wentylka. Jest kratka ale nie ma dziur do montazu wentylatora. Wentyle mozna na 100% zamontowac po prawej stronie. Jak chcesz miec nadmuch na grafike z lewej, to albo musisz wywiercic sobie dziurki albo kupic panel boczny z oknem (on ma dziurki na wentyl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam, posiadam ta bude i wentylki 90 na sciance z klamka (lewej)... mam je zamontowane na wkrety... idealnie pasuja dziury naroznikowe kratki;) takze nic nie trzeba wiercic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Witam, posiadam ta bude i wentylki 90 na sciance z klamka (lewej)... mam je zamontowane na wkrety... idealnie pasuja dziury naroznikowe kratki;) takze nic nie trzeba wiercic.... Tak właśnie myślałem, żeby wkręcić je w ostantnie dziury w rogach. A jaki wentyl tam wsadziłeś :?: Zależy mi na tym żeby był cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Wsadzilem dwa takie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31577330 Puszczone na 5v sa bezszelestne :) ... Slychac jedynie szum przeplywajacego powietrza przez kratki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...