TwiN Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam. Poszukuje taniego łacza oferujacego dobry ping. Niestety mieszkam w niewielkim miescie i wybor jest maly. Dwoch lokalnych providerow, z ktorych juz jednego przetestowalem niegdys i jak najszybciej chcialbym o tym zapomniec... ;) Pytanie jest nastepujace: Czy neostrada 128 oferuje taki sam ping jak bezlimitowa opcja 640? Teoretycznie powinno tak byc, jednak biorac pod uwage, ze to jest Polska i klientow, ktorzy mniej placa czesto traktuje sie jak 5 koło u wozu i zamiast ich szanować rzuca sie im klody pod nogi, mam pewne wątpliwości. Jeśli ktoś sprawdzał to organoleptycznie bardzo prosze o wypowiedź... Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Nie wiem jaki jest ping na 640, ale ja mam 128 i w Enemy Territory da się grać spokojnie - 50-100 pingi (zależy od serwera), a jak mi się limit wkręcił to mam średnio 80, czyli nie jest źle. BTW Limit włączył się jak ściągnąłem 8 GB (jak zauważyłe, że po 5 się nie włącza to wrzuciłem pełen gaz :-) ), ale jak się włączył to przez 1h mi net nie działał wogóle 8O nawet koleś z PartyLine nie mógł mnie spingować 8O . To w sumie wszystko. Na neo 128 nie mogę na rzekać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Szczerze powiedziawszy liczylem na troche lepsze wyniki, ale podawanie pingow do jakis tam serwerow gier jest troche abstrakcyjne. Zapytam tak: Jakie posiadacze tej opcji maja pingi do onet.pl? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojkot Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Pingi do onet.pl : Srednio 25-30 ms :) ja mysle ze sa dobre.. ale bylo by lepiej tak czy siak gdyby limit zrobili 10 gb :P a wylaczalby sie po 15 :) i speed neta 160/160 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 przed chwilą zamówiełem neostrade , bo moja firma, lan osiedlowy jest dziwna , ma co chwile awarie i miałem dość , więc zamowiłęm neo :D i wziołem 128 kb , modem sagema , zamówiłem przez formularz w necie , jestem ciekawy , co teraz mam zrobić ????? modem mam odebrać w telepunkcie ale nie mam 18 lat a moja babcia jest nieesety inwalidą więc czy jak mi da pełno mocnictwo to czy będe mógł odebrać modem????? pierwszy raz mam do czeynienia z neo więc sie pytam co trzeba robić bo złożeniu zamówienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 w niektórych firmach pełnomicnictwo musi być potwierdzone notarialnie, po prostu się ich spytaj ;) , może się da jakoś to załatwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 dobra , zlozylem zamowienie przez neta , co teraz , podobno ma do mnie jutro zadzwonic ktos z tepsy aby potwierdzic zamowienie , i w ciagu 2 tygodni aktywują linie i wtedy trzeba iść do tele punktu odebrać modem , tak ??? a co do pełnomocnictwa to może babcia jakoś sie dowlecze po modem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ...a co do pełnomocnictwa to może babcia jakoś sie dowlecze po modem...sadysto , zawieź ją taksówką, 10zł chyba Cię nie uratuje :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ano , racja :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 poza tym, żeby coś takiego jak upoważnienie było akceptowalne przez TPSA upoważniony musi być pełnoletni ... przynajmniej jak wysłałem siostrę z upoważnieniem do nich to nie dali jej modemu i musiałem iśc sam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerterpl Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 co do pingów to: mam opcjie 640, na polskich serwerach zazwyczaj 20-40 ale wcześniej jak ta opcja była 512 to pingi ok 30-50 co do pełnomocnictwa: wziołem starej dowód i poszedłem po neo, na odwrocie umowy baba postawiła taką specjalną pieczątke do wypełnienia danymi osoby na którą jest umowa i dane osoby upoważnionej, po tym podpisałem umowe wziołem modem i pobiegłem do domku... ...ostatnio przedłużałem umowe na rok i upoważnienie pokazałem te z przed roku i koleś z telepunktu sie nawet nieprzyczepił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 a ile masz lat bo boje sie ze mi nie wydadzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 jak ma dowod to chyba musi być pełnoletni :) w dodatku, że mówi o jakimś starym dowodzie c oznaczy, że musi go mieć już od dosć dawna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Chodzi o dówód Starej a nie Stary !!!!!!!!!!! Starej = w slangu młodzieżowym : Mamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Chodzi o dówód Starej a nie Stary !!!!!!!!!!! Starej = w slangu młodzieżowym : Mamy :D o żesz ciach!a ale ja to chyba oslepłem na starość :) peace :) !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 :lol: , nie no . lol miesiąca chyba :D luzzzz :D neo zamówiłem w piątek , w sobote zadzwoniłęm i powiedzieli ze mam zadzwonić w środe bo do tego czasu mi przygotują łącze, i będe mógł odebrać wtedy ten modem :) a jest szansa żebym odebrał modem wczesniej ????? bo mam odebrać wtedy jak bedzie linia zrobiona, a chciałbym go już jutro odebrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 cholera , już wiem czemu nikt nie lubi tepsy , dzwonie dziś o 11 i sie pytam czy zrobili linie a oni mówią że tak i że można iść odebrać modem , dzwonie po godzinie żeby sie upewnić a oni mówią że moje zgłoszenie zostało źle zweryfikowane i musze poczekać do 2 tygodni na ponowną weryfikacje :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ja mam już dość !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...