Skocz do zawartości
flasht

Gigabyte Geforce 6800GT 256 MB TV DVI - heh?

Rekomendowane odpowiedzi

http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...GRGA6800GT256TD

Juz sie prawie zdecydowalem na Gigabyte Geforce 6800GT 256 MB TV DVI ale ktos mi powiedzial, ze sie kiepsko kreci i w ogole beznadzieja. A ze ja tam temu komus nie bardzo wierze, to pytam WAS.... ma ktos ta karte i moze sie podzielic swoja opinia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszytkie 6800gt obecnie to modele referencyjne nvidii oprocz asusa i gainwarda.Kreca sie tak samo tzn zaleznie od egzemplarza chociaz wiekszosc spokojnie osiaga zegary ultry.Wedlug mnie wyznacznikiem jest cena i chlodzenie.Polecam leadteka 1829zl i super chlodzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszytkie 6800gt obecnie to modele referencyjne nvidii oprocz asusa i gainwarda.Kreca sie tak samo tzn zaleznie od egzemplarza chociaz wiekszosc spokojnie osiaga zegary ultry.Wedlug mnie wyznacznikiem jest cena i chlodzenie.Polecam leadteka 1829zl i super chlodzenie.

A ten GigaByte'a z heatpipe'ami ma kiepskie chlodzenie? :roll:

... bo Leadteki mi sie nie podobaja wizualnie ;-( - a jak juz gdzies napisalem - kupuje patrzac na wyglad :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.. bo Leadteki mi sie nie podobaja wizualnie ;-( - a jak juz gdzies napisalem - kupuje patrzac na wyglad :oops:

lol

tez polecam leadteka!! bardzo dobrze się kręci ,zawsze od nvidii kupowałem leadteki i nigdy nie miałem problemów z tymi kartami!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten GigaByte'a z heatpipe'ami ma kiepskie chlodzenie?  :roll:  

Etam nic nadzwyczajnego

... bo Leadteki mi sie nie podobaja wizualnie ;-(

LoL

On jest piękny...

- a jak juz gdzies napisalem - kupuje patrzac na wyglad  :oops:

LoLx2

Leadtek to najbardziej podkręcalne karty ale jak pisał Motylanogi to karta referencyjna. Olać czy referencyjna czy nie ale chłodzenie ma wydajne, cacy karcioszka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi