flasht Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...GRGA6800GT256TD Juz sie prawie zdecydowalem na Gigabyte Geforce 6800GT 256 MB TV DVI ale ktos mi powiedzial, ze sie kiepsko kreci i w ogole beznadzieja. A ze ja tam temu komus nie bardzo wierze, to pytam WAS.... ma ktos ta karte i moze sie podzielic swoja opinia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylanogi Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Wszytkie 6800gt obecnie to modele referencyjne nvidii oprocz asusa i gainwarda.Kreca sie tak samo tzn zaleznie od egzemplarza chociaz wiekszosc spokojnie osiaga zegary ultry.Wedlug mnie wyznacznikiem jest cena i chlodzenie.Polecam leadteka 1829zl i super chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Wszytkie 6800gt obecnie to modele referencyjne nvidii oprocz asusa i gainwarda.Kreca sie tak samo tzn zaleznie od egzemplarza chociaz wiekszosc spokojnie osiaga zegary ultry.Wedlug mnie wyznacznikiem jest cena i chlodzenie.Polecam leadteka 1829zl i super chlodzenie. A ten GigaByte'a z heatpipe'ami ma kiepskie chlodzenie? :roll: ... bo Leadteki mi sie nie podobaja wizualnie ;-( - a jak juz gdzies napisalem - kupuje patrzac na wyglad :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 .. bo Leadteki mi sie nie podobaja wizualnie ;-( - a jak juz gdzies napisalem - kupuje patrzac na wyglad :oops: lol tez polecam leadteka!! bardzo dobrze się kręci ,zawsze od nvidii kupowałem leadteki i nigdy nie miałem problemów z tymi kartami!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 a czy ten "ktoś" nie ma czasem karty ATi :lol: bierz tą, nawet jak jej za mocno nie wykręcisz to po co jak wszystko bedzie zapier... na maxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 A ten GigaByte'a z heatpipe'ami ma kiepskie chlodzenie? :roll: Etam nic nadzwyczajnego ... bo Leadteki mi sie nie podobaja wizualnie ;-(LoL On jest piękny... - a jak juz gdzies napisalem - kupuje patrzac na wyglad :oops:LoLx2 Leadtek to najbardziej podkręcalne karty ale jak pisał Motylanogi to karta referencyjna. Olać czy referencyjna czy nie ale chłodzenie ma wydajne, cacy karcioszka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...