dru8d Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 mam film z dźwiekiem zakodowanym w standardzie jak w tytule i niestety, ale u mnie go nie słychać... szukałem kodeków do takiego standardu, ale niestety ich nie znalazłem. może ktoś wie jak sobie z tym poradzić (adres do kodeka, or smthg else...??? 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Musisz zainstalować NIMO CODEC PACK - to pomoże. Podobno pomaga też zainstalowanie DivX w wersji 3.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Musisz zainstalować NIMO CODEC PACK - to pomoże. Podobno pomaga też zainstalowanie DivX w wersji 3.1. dzięki, miałeś rację, pomogło... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Cieszę się :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...