vipack Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam wszystkich!! mam plytke epoxa 8rda3+ nom i zacząłem skladac nowego kompa. po zlozeniu wszystkiego odpalilem bez problemu sprzet i zaczalem ustawiac mnoznik dla procka. ustawilem na poczatek 12 (amd sumpron 2800+ ) więc z prockiem nic siem nie moglo stac. zresetowałem kompa. po wlaczeniu zapiszczal raz i tyle. nie chce się wogole wloczyc. chodza wenylatory i dysk no ale nie chce się odpalic??? robilem reset biosa ale dalej nic! co mam robic??? na dole wyświetlacz post code wyświetla FF z gory dzieki za rady =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 wyciagasz fszystko opalasz samo mobo jak nie wstanie to flash biosu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 zworka na clear cmos, wylaczyc kabel z zasilacza, popstrykac jakis czas powerem, przestawic zworke, wlaczyc kabel... AVE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipack Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 zalecam sie do rad ale lipa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo01 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Kod FF ma podwójne znaczenie i jezeli nie ładuje Ci się win tylko od razu wyskakuje FF to prawdopodobnie padł bios. Poczytaj również o tym problemie tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipack Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 na tamtym forum goscie mieli taki sam widze problem jaq ja. wiec to jest jakas usterka. plytka jest nowa i pojde z nia na reklamacje bo widze ze nic to chyba nie zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...