Pinki Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A wiec chcialbym sobie sprawic taki naped, akurat moge go kupic po niezłej cenie Chcialbym uslyszec opinie ludzi ktorzy go maja, testowali lub mieli jakas stycznosc, jak czyta plytki, jak sie sprawuje i jak dlugo chodzil bez awarii :?: :twisted: C o nim sądzicie :?: Nie wiem czy nie popelnie bledu kupujac ten naped, nie chcialbym odsylac go po tygodniu do serwisu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 mam taki naped od 2 miesiecy, wersja oem - dalem 190 zl. narazie dziala bez problemu, czyta wszystkie plytki itd. jedyne obiekcje to halas - po wlozeniu kompaktu startyje jak rakieta z tego co sie orientuje lepszym zakupem bedzie naped dvd toshiby albo liteon, chociaz lg ma najlepsza korekcje bledow jzeli po atrakcyjnej cenie to bierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 przemysl to sobie dwa razy ja napędy lg omijam z daleka!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 mialem stycznosc z wieloma napedami dvd tej firmy i z zadnym nie bylo najmniejszych problemow (usterkowosc). inna sprawa to glosna praca. ale mozna sie do tego przyzwyczaic. w kazdym razie bardziej omijalbym napedy optyczne samsunga, a lg... coz zobacz moj config, jak bede mial troche siana to kupie dvd lg 16x... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Moze jeszcze jakies opinnie :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misialaczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 mi taki w domu wybuchł a płyta się zdematerializowała(60 sekund-DIVX) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jaka to byla plyta :?: Jakiej firmy itd, czy byla peknieta lub zuzyta :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja mam ten naped i dziala spox tak jak juz niektorzy wspomnieli wydziela sie z niego troche halasu, ale sie przyzwyczaisz. Na poczatku urzytkowania moga ci sie plytki dosc grzac, ale to minie po jakims czasie -przynajmniej u mnie tak bylo :D a w dodatku ten naped ma swietna korekcje bledow i nie ma problemow z porysowanymi plytami. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 mam ten naped od 10 miesiecy.... i jak narazie nie wyplul ani jednej plyty... pozatym przegral plyte w ktorej byly dziurki na wylot :) a z orginalami nie bylo problemow... wszystkie poszly... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Czyli chyba kupuje ten napęd :twisted: Dzieki za opinnie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Mam tą nagrywareczkę już prawie rok i jest to według mnie jedna z lepszych w swojej klasie nagrywarek, dla przykładu znajomy miał 16x Yamahe i za chiny nie mógł przegrać jakiegoś zakichanego programiku do prawa jazdy żeby odpalić Clona musiał nawet wgrywać nowy bios do nagrywarki a i tak nić to nie pomogło Clona odpalił ale płytki nie przegrał, za to ja na tej LG wypaliłem ją za pierwszym razem bez żadnych problemów, nagrywarka jest COOL a hałas chyba taki sam jak w innych napędach z dużą prędkością odczytu danych :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Mam tą nagrywareczkę już prawie rok i jest to według mnie jedna z lepszych w swojej klasie nagrywarek, dla przykładu znajomy miał 16x Yamahe i za chiny nie mógł przegrać jakiegoś zakichanego programiku do prawa jazdy żeby odpalić Clona musiał nawet wgrywać nowy bios do nagrywarki a i tak nić to nie pomogło Clona odpalił ale płytki nie przegrał, za to ja na tej LG wypaliłem ją za pierwszym razem bez żadnych problemów, nagrywarka jest COOL a hałas chyba taki sam jak w innych napędach z dużą prędkością odczytu danych :):):) My tu mowimy o DVD a nie o nagrywarce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misialaczek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Płyta Była Platinium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Płyta Była Platinium To źle :( Ja uzywam tylko Platinium :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Halas to chyba standard w DVD, posiadam Pioneera 116 i tez troche jak malutki odrzutowiec, ale do ogladania filmow mozna zalaczyc program zwalniajacy naped (np. CD Bremse) i juz slychac co na filmie mowia :) Co do LG o w testach wypadl na 1 albo 2 miejscu na zmiane z Pioneerem (stare testy - gdzies z przed roku) LG ma lepsza korekcje bledow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 przemysl to sobie dwa razy ja napędy lg omijam z daleka!! Ja też :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 No moj troszke halasuje, ale plyty czyta dobrze i nie mam z tym DVD zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 mi taki w domu wybuchł a płyta się zdematerializowała(60 sekund-DIVX) mowisz o cd52x czy dvd16x ??? bo jest roznica, nie wszystkie napedy lg wybuchaja :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Wlasnie najbardziej boje sie ze jakas plytka mi wybuchnie w DVD LG 16x/48x :evil: Nie chcialbym tez trafic na egzemplarz ktory bede musial zwrocic do serwisu po 1 dniu :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Wlasnie najbardziej boje sie ze jakas plytka mi wybuchnie w DVD LG 16x/48x :evil: Nie chcialbym tez trafic na egzemplarz ktory bede musial zwrocic do serwisu po 1 dniu :evil: ze trafi ci sie padniety egzemplarz to masz takie same szanse w przypadku napedu kazdego producenta, a jeszcze raz powtarzam, ze tak jak zdarzaly sie wybuchy w lg cd52x tak o wybuchach w lgdvd16x nie slyszalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...