loco_pl Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Szukam takiego czegos pod win xp co pokazywaloby mi wszystkie wychadzace i przychodzace polaczenia do mojego kompa bo stat bar pokazuje jakis dziwny up i download a nie mam odpalonego zadnego programu p2p ani wirow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Otwórz wiersz poleceń msdos i wpisz polecenie NETSTAT pokaże Ci wszystkie otwarte porty/połączenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Szukam takiego czegos pod win xp co pokazywaloby mi wszystkie wychadzace i przychodzace polaczenia do mojego kompa bo stat bar pokazuje jakis dziwny up i download a nie mam odpalonego zadnego programu p2p ani wirow. tak jak kolega powiedział cmd a potem netstat -an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ewentualnie TCPView - pokaze to samo, co netstat, ale w oknie windowsowym. http://www.sysinternals.com/ntw2k/source/tcpview.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 dowolny fajerłol :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 TCPView pokazuje ze mam cos takiego w kompie jak rofl.exe:328 i wp32.exe:1924 (mks tego nie wykryl), po zakonczeniu tych procesow wszystko wraca do normy (no oprocz tego ze mam dziwnie duze pingi w grach). Tego rofl.exe usuwalem z dysku i wylaczalem w procesach uruchamianych z systemem a dalej wraca, antywir tego nie wykrywa. A to wp32.exe w tcpview jest zaznaczone na czerwono chociaz dopiero po zamknieciu rofla przestaje sciagac sie stuff. Mam norton internet security, gdzie tu mozna zablokowac poszczegolne porty? o_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 To nie jest nic standardowego z windowsa, wiec radze sie tego pozbyc. Sprobuj tez za pomoca Ad-aware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 http://www.netlimiter.com/index.php - Net Limiter. Po za tym że wszystkie połączenia masz na widoku to możesz przyciąć każde z nich - ot np jakby w lokalnej strzelali że zurzywa się 100 % połączenia. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Niejeden Firewall cos takiego pokazuje. Sprawdz OUTPOST FIREWALL PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Niejeden Firewall cos takiego pokazuje. Sprawdz OUTPOST FIREWALL PRO. Niejeden Firewall cos takiego pokazuje. Sprawdz OUTPOST FIREWALL PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...