Q Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Nie wiedziałem gdzie to walnąć więc jest tu gdzie jest najwięcej osób :) Tak więc, jest strona (http://www.ultimatekelis.com/newuk/uk_main.htm) gdzie jest taki player z muzyczką zrobiony w Macromedia Flash Player 7.0 problem polega na tym czy się da jakoś zgrać na dysk te piosenki która tam są. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 jest taka opcja "łot ju hir" w sterach od SB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Nom- mozna tak zgrac. Jak nie, to jakis decompiler do flaszki zalatwi sprawe- jaki - nie wiem- mialem jeden dawno temu, uzylem raz i wywalilem, bo mi mieszal w kompie :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 a jak ja mam SS? To co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...