akademiks Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 chlopaki mam do was olbrzymia prosbe uszkodzilem swego radka 9800 pro i urwalem rezystor znajdujacy sie kolo jednej z zapinek/ srubek radiatora ale u dolu karty [nie tam dzie jest procek i radiator] to jego oznaczenie: [rezystory sa czarne] r52 tp34 czy ktos moze mi zrobic i wyslac na maila akademiks@wp.pl dokladna fotke tego rezystora lub najlepiej jego opor zmierzyc ??? [wtedy gosc mi we wrocku to przylutuje] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akademiks Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 http://www.akademiks.republika.pl/9800pro.jpg na tej fotce jest zaznaczone miejsce w ktorym byl rezystor. to jest 9800pro z pcb od xt. widzialem sporo uzytkownikow tego forum z takimi kartami wiec prosze o pomoc. jestem w potrzebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akademiks Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 tyle ludu z tego forum ma te karte a nikt nie pomoze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akademiks Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 tak odpalalem. d-sub czyli analog nie wyswietla obrazu chociaz system startuje. dvi normalnie wyswietla idealnie. nie wiem jak tv-out wszystko jest oki dopoki nie wgram catalystow pod winde bo wtedy to juz czarny ekran i nic nie jest wyswietlane. co ciekawe na linuxie na dvi wgrywam stery i wszystko chodzi [na d-sub dalej czarno] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akademiks Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 dobra juz sie dowiedzialem ze jest tam napisane "85X" dzieki za szczere checi R.i.P. - jednak na pcb od pro jest w tym miejscu co innego :( no wielkie dzieki dszywala za to ze w koncu sie dowiedzialem co tam jest napisane nie wiecie tak na marginesie jaka razystancje moze oznaczac to 85X ??? zreszta jutro sie elektronika spytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Dorwij kogos na forum kto ma takiego radka i sie na privie spytaj. Pomógłbym Ci bo mam przecież pcb od Pro ale musiałbym wyjmowac karte a na moim wc to prawie niemożliwe bez rozmontowywania wc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Adasi zrobiles flasha se@XT czy tylko podkreciles? O ile wiem to kilka osob na forum powinno miec radka 9800pro z pcb XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Tz ja wziąłem mój bios i zmodowałem timingi te które nie powodują krzaków, zmieniłem taktowania na xt, również ID zeby go system widział jako xt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akademiks Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 no wlasnie nie. tam jest napewno 85X bo pod lupa bylo sprawdzane na bank wedlug tego http://www.niccomp.com/nrc06e96a.html-ssi 85X oznacza 75.0 ohm 75.0 Ohm NRC06F75R0TR 85X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...