Krysti@n Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 MOje pytanie jest takie gdzie sprawdzić bądź czym zmierzyć ilość FPS w grze. Chdzi mi dokladnie o NFSU i UT 2k4! 2 pytanko czy nfsu ma prawo mi przycinać na ful detalach i w 1024/768 bez fsaa i anizotropi? Sprzet jak w opisie i 256ramu. w 2k1 12700 a w 2k3 3700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 http://www2.fraps.com/FRAPS232.EXE tym programem,a co do pyt nr to nfs przycina praktycznie na wszystkim,jest zle zoptymalizowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Tak FRAPS jest najlepszy... 8) Lub w niektórych grach jest "wbudowany" licznik - wystarczy wpisać tylko komende... np. DOOM III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 W UT w konsoli wpisz timedemo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 dzieki za pomoc!! a takie jedno pytanko jeszcze czy ten UT2k4 jest taki wrazliwy na podkrecanie? bo musze zejsć na karcie do defult czestotliwosci zeby sie nie zawiesil a w inne gry nfsu, cs bez problemoweo moge grac bez zwiech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 nie wiem jak ut2004 bo nie mam, ale u mnie ut2003 tez mial czasami zawiasy na podkreconej karcie, ale w tym przypadku pomoglo zainstalowanie patcha i potem wszystko bylo ok "stat fps 1", albo "statfps 1" - komenda na fps w ut co do nfsu to masz troche malo ramu, gdyz jak masz win xp to Ci zje polowe, a ja majac 512 przy wlaczonym nfsu mam jakies 100mb pozostalej wolnej pamieci, wiec Tobie dodatkowe 256 dobrze by zrobilo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Mi NFS chodzi na maxa przy 800x600. Srednio od 35-60 klatek. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mi NFS chodzi na maxa przy 800x600. Srednio od 35-60 klatek. Pozdrawiam OKa.. to teraz powiedz mi co Twoja wypowiedz ma związanego z tematem... :? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...