GunloK Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Siedzac przy komputerze co pare minut zdaza mi sie cos dziwnego, a mianowicie twardy troszke piszczy i na pare sekund nic nie odpowiada. Winamp tak jak by sie powiesil, reszta tez. Po kilku sekundach rusza, albo (co misie raz zdazylo) kompletny zwis :/ Dysk to Seagate Barracuda 7200 80GB. Pomocy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Miałem coś podobnego kiedyś na dysku IBM. Podziałał jeszcze pare tygodni i padł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 sprawdz tasme moze ona to powodowac ;] jak nie to hdd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 No u mnie też tak było, nawet kilka razy, pytanie tylko ile "życia" mu jeszcze zostało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...