voodson Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Planuje kupic taki zestawik: Procesor: AMD Athlon 64 3000+ 762zl Plyta: I tu mam dylemat Epox 8KDA3J nForce3 465zl lub Abit KV8 Pro 434zl cena podobna, ale ktora bedize lepsza??? Ram: DDR-SDRAM Hynix 512MB PC-400 -D43 399zl wybralem te, ale moze zaproponujecie cos innego? Czy sa dobre? Grafika: http://www.pcserwis.neostrada.pl/about2.htm cena 720zl Zasilacz: Chieftec 360W ATX-1136H cena 160zl Razem: 2506zl Co byscie zmienili w tym zestawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Procesor: zmieniłbym na socket A, i troche zaoszczedzil Płyta: tu raczej Epox bo z doświadzczenia wiem że są dobre Ram: koniecznie 1Gb teraz to jush powoli norma :busted: (zaoszczędzisz na procku) Grafika: Chyba lepszej w tej cenie nie będzie (dobry wybór) Zasilacz: Chyba 420W bo moc musi być :lol: Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Sadzac po pamieciach jakei chcesz kupic, to chyba ebdziesz chcial troche OC, wiec moze amd 64 nie jest koniecznie dobrym rozwiazaniem, kase z procka moglbys w sumie dolozyc doczego inengo, np. ten ram wlasnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodson Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ram bym sobie pozniej dokupil na swieta! Bo teraz mam max 2700zl i juz wiecej nie mam! A chcialbym cos na A64, albo p4? Bo socket A juz wychodzi a ja kompa nie zmieniam czesto tylko cos dokupuje a jak dokupuje to drobne zeczy ram. nagrywarka itp. A nad ramami myslalem moze by twistery ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 No ja nie wiem czy sie opłaca kupować P4 zwykłemu użytkownikowi (chyba ze wykonujesz jakąś grafike albo podobne rzeczy)... A o ramach Ci nie powiem bo dla mnie nie są ażtak ważne, ja bym kupił Kingstony jakieś albo te Hynixy. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...