Lagier Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Dokladnie tak jak w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Było już kilka razy. Ale generalnie ładnie schodzi płynem do mycia szyb lub spirytusem. Czyścisz aż znów wygląda jak nowy, tylko bądz delikatny i nie połam mu czegoś, zalanie mu nie zaszkodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Było już kilka razy. Ale generalnie ładnie schodzi płynem do mycia szyb lub spirytusem. Czyścisz aż znów wygląda jak nowy, tylko bądz delikatny i nie połam mu czegoś, zalanie mu nie zaszkodzi. doładnie zgadzam sie z Bartez'em .zalezy jaka pastą ten proć upaćkany , ja zawsze zmywam benzyną ekstrakcyją a pózniej kąpiej w wodzie z mydłem . zmywa sie wszystko i proc jest jak nowy.(kiedyś ktoś powiedziałe ze po benzynie zmienia kolor wiec odpowiadam nic takiego nie ma miejsca!) pozdrówka Wizjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 CIF na kuchenne blaty jest nie-do-zastąpienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ja preferuję mydło i miękką szczoteczkę do zębów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 mam pytanie , czy taka kąpiel w wodzie z mydłem nie zaszkodzi prockowi ??? aż nie che mi sie wierzyc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ok dzieki chyba użyje spirolu :twisted: a nie orientujecie się może jeśli chodzi o Copper Shimy mam takiego tylko że na athlona XP bedzie pasował na mojego thunderbirde'a??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Heh :) Ściągałem i zakładałem już masę procków, najszybciej najprościej miękkim papierem (ręcznik papierowy, papier do D. itp. :) ) Jeżeli to "zwykła" pasta silikonowa to nie ma problemu, jak z dodatkiem srebra (zostawia ślady) to można trochę dać "zwykłej białej" pasty na wstępnie wyczyszczony procek rozprowadzić i zetrzeć papierem :) 100% skuteczne i przetestowane. Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 a ja to robie 'na sucho' :twisted: jak jest cos zaschnietego, to lekko (z wyczuciem) paznokiciem albo zapalka zdrapuje, a nastepnie poleruje zwykla husteczka higieniczna - metoda delikatna i skuteczna, przynajmniej tak czyscilem mojego CII z pasty silikonowej, ktora zostala 'przypieczona' do proca :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Dokladnie tak jak w temacie.ja polecam wode po goleniu czysci ok i procek przez jakis dzien ladnie pachnie :) ja tak robilem duronem tym co to go teraz mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Heh :) Ściągałem i zakładałem już masę procków, najszybciej najprościej miękkim papierem (ręcznik papierowy, papier do D. itp. :) ) Jeżeli to "zwykła" pasta silikonowa to nie ma problemu, jak z dodatkiem srebra (zostawia ślady) to można trochę dać "zwykłej białej" pasty na wstępnie wyczyszczony procek rozprowadzić i zetrzeć papierem :) 100% skuteczne i przetestowane. Pozdrówka :D D O K Ł A D N I E W T E N S P O S Ó B ! :D lepiej nie ryzykowac wszelkimi plyanami itp.! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jak mozna procek na sucho wycierac ??? Jak byla uzywana srebrna pasta to przez tarcie jakim papierem juz recznikiem mozna ja jedynie niechcacy rozprowadzic po mostkach !! Wiec ja uzywam patyczkow do uszu ktore nawilzam >>>Zmywacz do pazurow lub jakies perfumy <<<Nic nie zmienia kolorow i nie blaknie ,a przynajmniej procek wyglada jak nowy.. :idea: :idea: :idea: POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 dzieki panowie za pomoc ja uzylem mojego Maklera :) Już nigdy nie dam firmie do zlozenia kompa pasta byla na powierzchni 2x2cm!!! caly procek zapackany ledwo go wyczyscilem. Wszystko dziala zalozylem se CSa i odblokowalem athlona :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ja tam uzywam sraj-tasmy !!! i zawsze wszystko zchodzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ja tam uzywam sraj-tasmy !!! i zawsze wszystko zchodzi :wink: nie watpie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ja tam uzywam sraj-tasmy !!! i zawsze wszystko zchodzi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...