monry Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Mam problemy z moim kompem. plyta msi k7n2 delt-l barton 2500+ GeIL 256 CL2.5 GF 3 ti 250 pp! Ostatnio pomyślałem ze przetestuje swoje pamięci więc załączyłem memtest3 poszedlem sie najesc wracam a tu patrze errors: 37000 (tak dobrze widzicie ponad 37 tys!!) na ustawieniach synchronicznych do proca fsb 333 cl2.5 8 5 5 (chyba). zmienilem timingi na 7 4 4 zalaczylem memtesta i errors: 0. no to sie ucieszylem wlaczam gre 15 min i ... zwiecha!! no to jeszcze raz i znowu po 15 min zwiecha!! fuck co jest grane?? napiecie mam 2.7v moze ktos wie co zrobic?? a moze pamiatki do wymiany?? bo jeszcze mam gwarancje. piszcie swoje sugestie bo ja nie wiem jush nic!! jak ktos wie co zrobic niech pisze a jak nie chociaz swoje podejrzenia niech wysunie!!!pomocy :( :? :? 8O :evil: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monry Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 robilem jeszcze testy. mianowicie w goldmemie. wyniki: hhmmmmmmmmmmm zwiesil sie na 6% 8O :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monry Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 robilem jeszcze testy. mianowicie w goldmemie. wyniki: hhmmmmmmmmmmm zwiesil sie na 6% 8O :(robilem jeszcze testy. mianowicie w goldmemie. wyniki: hhmmmmmmmmmmm zwiesil sie na 6% 8O :(robilem jeszcze testy. mianowicie w goldmemie. wyniki: hhmmmmmmmmmmm zwiesil sie na 6% 8O :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...