jamniol Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Mam zamiar kupic pamięć Hynix D43 512. ale tam jest napisane CL 3 , a ja widziałem juz nawet CL 2 . Comówią te oznaczneian i w jakim stopniu CL 3 jest gorszcze od CL 2 pod kątem OC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 CL to Cas Latency czyli szybkośc dostępu do pamieci. Oczywiscie im mniej tym lepiej. Za pamieci CL 2 trzeba niestety placic duzo wiecej $. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Są dostępne w Polsce Hynixy CL2.5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan75 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 dlaczego ściema??? Może i tak jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 O to i ja się dpoisze. Mam w tej chwili 256MB no name CL 2.5 i chce dokupić drugą 256 lub 512 tylko nie wiem czy opłaca się dokupić drugą CL 2.5 czy nie zauważe zbytniej różnicy jak dokupie CL 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...