turzol Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Jak przywrocic orginalne ikony systemu WinXP? Chodzi mi o ikony plikow *.txt, *.avi, *.jpeg, ikony dyskow i inne. Bawilem sie troche AstonShell i po odinstalowaniu tego programu nie mam standardowych ikon... Probowalem TweakUI, funkcja repair icons, ale niestety nie przynioslo to skutku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerShell Icons Skasuj cały klucz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 No niestety nie pomoglo :( Co dziwne mam np. ikone dysku C:, ale pozostałe dyski nie mają swoich ikon .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Możliwe ze program uzył klucza w rejestrze który umozliwia zmiane ikony dla kazdego dysku z osobna. Jesli chodzi o ikony typów plików to trzeba zmienic ręcznie dla kazdego typu pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Wkurzylem sie i zainstalowalem Icon Packagera. Wszystkie ikony zmienily sie poprawnie, oprocz ikon dyskow D,E,F ect. Dziwne bo dla dysku C jest ikona. Jak zmienic to recznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerDriveIcons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerDriveIcons Mam tu tylko dyski optyczne - u mnie I oraz J Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 To juz chyba nie ma ustawień w rejestrze gdzie jeszcze moznaby zmienic ikony dysków. Spróbuj jeszcze raz naprawic ikony w tweak ui. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...