szyq Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Więc mam 2,1gh athlona xp, 512ddr333mhz i gffx6800. Chodzi mi głównie o unreal tournament 2004, bo przy 8 mapach na mapie w starciu mam "aż" 30fps (full detale). Próbowałem różnych sterów i nic nie pomogło. Pomóżcie, co to może być. (dodam, że mam taką samą liczbę fps, na full detalach i rozdz, oraz na low detalach i najn. rozdz.) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz354 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 nei ma takiej katry jak GF FX6800, jest tylko GF 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 1 j.w. po 2 ten antek to jest na bank 2,1 GHz czy 2100+ . po 3 sprecyzuj full ustawienia ? czy masz wlaczone AA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyq Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 wszsytko standardowe, żadnych aa niemam poORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nych itp. a procek to 2100+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 No wlasnie 2100+ to NIE JEST 2100 Mhz! 2100+~1700 Mhz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyq Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 pfff, nie wiecie, czemu mam mało fps? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 nie pfff tylko grzeczniej, jak tobie ktos zwraca slusznie uwage bo bzdury wypisujesz a pozniej sie obrazasz to zle trafiles - to ty prosisz o pomoc - pomysl albo zmien forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Poprostu masz za słby procesor, i on niemoze dostarczyć wystarczajacej ilosci danych do twojej k.graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 po primo rzeczywiscie ten procek moze byc przyczyna,a secundo formacik dla sportu nie zaszkodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 btw.... mi sie wydaje tesh ze to moze byc wina ramu...... 512 MB to zdecydowanie (wg mnie) jak na UT 2004...... ciupalem w to ostro i swapuje czesto i gesto.... ale procek of koz tesh tu gra role i to duza.... czyli : procek i ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 u mnie na sprzecie z podpisu ut2k4 chodzi bardzo plynnie w 1024x768 + full (bez fsaa i anizo). a koles tak w ogole powinen od poczatku napisac swojego posta, bo troche za duzo bzdur napisal 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...